Збірна України – бронзовий призер «ДіаЄвро – 2022» у Варшаві

Лише декілька днів тому Чернігівська обласна асоціація футболу та заступник голови Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Іванов проводжали до Варшави на змагання «ДіаЄвро – 2022» гравців збірної команди України з футзалу серед людей з діабетом.

А сьогодні ми звітуємо про результати виступу Збірної України на турнірі.

У цьогорічних змаганнях взяли участь 6 збірних команд з Польщі, Хорватії, Словаччини, Болгарії, Португалії та України. Наша збірна Української діабетичної федерації посіла третє місце і здобула бронзові нагороди цього форуму.

За збірну виступали гравці з Києва, Вінниці, Житомира та представники Чернігова – Чесноков Сергiй та Кравченко Дмитро. Очолював збірну заслужений тренер України, майстер спорту України, наш земляк Бегоян Анатолій Татевосович.

Не дивлячись на труднощі (деякі гравці долучилися до команди тільки у Польщі), відсутність ігрової практики та повноцінний збір підготовки до чемпіонату, наші хлопці гідно виступили на цьому форумі.

Окремо маємо відзначити самого вікового гравця цього чемпіонату, нашого земляка, гравця ФК «Ветеран – Десна» Сергія Чеснокова, який ні в чому не поступився молоді, незважаючи на свій вік. Його бійцівський дух та майстерність додавали впевненості нашим гравцям. Досвід роботи у багатьох збірних командах Анатолія Бегояна та креативність Дмитра Кравченка допомогли гідно представити нашу країну.

До срібних нагород наша збірна зупинилася за крок. Не вистачило однієї перемоги.

За підсумками чемпіонату перше місце посіла збірна Хорватії, другою стала збірна Словаччини, третє місце посіла збірна України.

Вітаємо нашу збірну і особливо наших земляків із заслуженою перемогою!

Слава Україні! Героям Слава! Слава нації! Україна понад усе!

Фото Сергія Чеснокова

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?